Home » Opskrifter med chokolade » Lækre Chokolade Cookies – Opskrift

Lækre Chokolade Cookies – Opskrift

Chocolate chip cookies

Triple Chocolate Chip Cookies

Der er meget få ting der slår en lækker chokoladecookie, med et glas dejligt kold mælk til. Eller en kop rygende varm the til. Den sprøde søde cookie, her med både hvid, lys og mørk chokolade, giver en skøn smagsoplevelse, der vil vække glæde ved de fleste. Og specielt her efter påske hvor man måske har lidt ekstra chokoladerester, kunne det her være en god måde at få dem brugt på. Vi synes dog du skal vælge dine yndlingschokolader. Du kan finde stort udvalg af chokolade i webshoppen. Du behøver selvfølgelig ikke bruge 3 forskellige slags, som vi har gjort, men bare en god og velsmagende chokolade.

Især vores børn er også vilde med disse cookies og de er perfekte at have med på en skovtur i det fri. Eller bare nyde om aftenen når der er blevet ro, med en dejlig kop varm the til.

Det her skal du bruge:

115 g Usaltet smør

75 g Sukker

175 g Brun farin

½ tsk Natron

1 Vaniljestang

En knivspids fint Havsalt

1 XL Øko Æg

170 g Hvedemel

50 g Hvid Chokolade f.eks. Original Beans Edel Weiss 40 %

50 g Mælkechokolade f.eks. Summerbird Milk 49 %

50 g Mørk Chokolade f.eks. Friis Holm Nicaliso 70 %

Og en liter kold økologisk mælk

Sådan laver du de lækre Choc Chip Cookies:

Start med at tænde ovnen til 200 grader (185 grader varmluft). Smør, sukker, farin, natron, salt og lidt vaniljekorn kommes i en skål og røres godt sammen. Der skal røres indtil massen er helt ens blød og cremet. Slå ægget ud i massen og rør godt sammen. Rør melet i lidt ad gangen indtil dejen er helt ens og fin i teksturen.

Hak nu alt chokoladen i grove stykker, alle 3 slags blandes sammen og hældes i dejen, hvor de røres i. Find en bageplade eller 2 med bagepapir. Brug en spiseske til lave 10 – 12 ens klumper dej, som rulles til et par fine kugler. Fordel dem på bagepladen, gerne med god luft imellem. Tryk dem let flade med fingrene, så de er max. 2 cm høje.

Bag dem i 10 -12 minutter, hellere lidt for lidt end for meget. De må ikke blive brændte. Lad dine cookies afkøle helt inden de nydes med et glas dejlig kold mælk.

God fornøjelse!

Har du lyst til at prøve en chokoladesmagning? Så klik ind chokoladesmagning.dk og book dit næste arrangement og få en spændende chokoladeoplevelse.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>